Live Video
 

O turdeancă, condamnată dur în Japonia, pentru trafic de droguri!

modulo 550

terran 650

O turdeancă a fost condamnată la 9 ani de închisoare, fiind acuzată de trafic de droguri în Japonia! Ea a fost surprinsă cu o cantitate mare de droguri, fiind cercetată de autoritățile nipone încă din 2012. De ziua femeii, Curtea de Apel Cluj a dispus și a recunoscut pedeapsa turdencei, care va fi traferată în România, unde va efectua restul detenției, mai puțin 444 de zile din arestul preventiv și perioada de după 8 ianuarie 2015.

Ognean Codruța Ștefania a avut noroc, chiar dacă a primit o pedeapsă drastică, dacă ținem cont de faptul că un alt român, depistat cu trafic de droguri într-o țară asiatică (Malaezia), a primit o condamnare cu condamnare la moarte! Conform informațiilor noastre, Ognean Codruța Ștefania a locuit în zona Micro III, iar în anul 2014 era înregistrată cu datorii la bugetul administrației locale din Turda.

”Dispune recunoaşterea şi executarea pedepsei de 9 ani închisoare de către condamnata, OCŞ, stabilită prin sentinţa de către Tribunalul districtual din Tokyo în dosarul penal Gou(Wa) nr. 249/2012. Dispune transferarea persoanei condamnate, din Penitenciarul Tokyo într-un penitenciar din România în vederea continuării executării pedepsei de de 9 ani închisoare, sub condiţia respectării regulii specialităţii prevăzute de art.157 din Legea 302/2004. Dispune emiterea mandatului de executare a pedepsei în acest sens. Constată că la data de 8 ianuarie 2015 condamnata a început executarea pedepsei, iar prin hotărârea de condamnare s-a dispus deducerea perioadei arestului preventiv de 444 de zile. Deduce din pedeapsă timpul executat în continuare conform art. 73 C.pen. român, începând cu data de 8 ianuarie 2015, la zi”, se precizează în Hotărârea 36/2017, dată în Dosarul 91/33/2017, dată de Curtea de Apel Cluj.

 

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...