fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Petrepop Politia

Consilierul județean PSD, Petre Pop, are restanțe financiare la final de an 2016, către bugetul local, așa cum precizează sistemul informatic al Primăriei Câmpia Turzii. Petre Pop datorează suma de 584 de lei.

 

Suma provine, în totalitate, din amenzi de circulație!

Petre Pop este administratorul municipiului Câmpia Turzii, însă el a intrat în concediu de paternitate, invocând îngrijirea copilului, după ce administrația locală a fost câștigată, în iunie, de PNL. Conform unor surse, veniturile sale lunare s-ar ridicat la circa 6000-7000 de lei, atât din indemnizația pentru creșterea copilului (care se raportează la venitul său de administrator public al municipiului Câmpia Turzii, stabilit de fostul primar Radu Hanga la peste 5000 de lei), cât și din veniturile de consilier județean sau de membru/președinte al unor consilii de administrație.

Interesant este că în declarația de avere, Petre Pop nu are menționat că ar deține vreun autoturism.

De altfel, chiar și atunci când avea menționat că deține un autoturism, Petre Pop a contabilizat datorii semnificative către bugetul local. În septembrie 2012, el era dator către bugetul local al municipiului Câmpia Turzii, cu suma de 4.875,13 lei! Mare parte a datoriei provine din anii anteriori, când Petre Pop nu şi-a plătit impozitul auto pentru autoturismele deţinute!

UPDATE:

Petre Pop își recunoaște datoriile, însă precizează că amenzile sunt pentru neplata vignietei în cazul unei mașini care nu-i mai aparține din anul 2014.

”Da, sunt ,,dator” la bugetul statului cu suma de 500 de lei, sumă ce reprezintă amenzi provenite din neplata vignetei de drum al unei masini Audi, care din anul 2014 nu îmi mai aparține (Cj-01 ATF) si care astazi circula în jud. Prahova, mașină care nu a fost radiată de pe numele meu, în concluzie amenzile rutiere sunt trimise la Câmpia Turzii. Este un fapt cu care se confruntă foarte mulți oameni din cauza unei deficiente de sistem, care nu îți permite să radiezi mașina decât dacă ai cartea de identitate a mașinii sau prin istanță. În consecință, datoria la stat nu este un rezultat a faptelor mele sau a neplata unor impozite datorate municipiului Câmpia Turzii. În urmă cu câteva săptămâni am început demersurile legale pentru radierea mașini și reglementarea situației”, a precizat Petre Pop.

Petrepop Dovada

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator