fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Act Revocare Oarga

Fostul director al societății Domeniul Public Turda SA, Vladimir Oargă, a fost demis începând cu data de 23 noiembrie 2016. Pe marginea acestei demiteri s-au făcut diverse speculații, în condițiile în care în spațiul public nu au apărut informații clare privind acest demers. TurdaNews a intrat în posesia hotărârii Consiliului de Administrație, din 22 noiembrie 2016, care a dus la schimbarea fostului director.

 

În hotărârea nr. 17 din 22.11.2016, a Consiliului de Administrație al societății, se precizează că fostul director Vladimir Oargă ar fi refuzat, în mai multe rânduri, prezentarea unor documente solicitate de CA-ul societății, fapt care este considerat inacceptabil, în condițiile în care societatea este una subordonată Consiliului Local, municipiul Turda fiind unicul acționar.

Consiliul de Administrație îi reproșează lui Vladimir Oargă și faptul că nu a prezentat contractul de mandat, pe care îl are încheiat cu societatea, dar și faptul că nu a predat actualului CA registrul cu procesele verbale ale Consiliului de Administrație și deciziile luate de fostul Consiliu de Administrație, deși aceste documente ar fi trebuit să se afle la sediul societății.

Un alt reproș care i se aduce fostului director este faptul că nu a încetat relația contractuală cu avocatul Nicolaie Giurgiu, în baza unei hotărâri a Consiliului de Administrație, din data de 10 ianuarie 2016, continuând derularea contractelor de asistență juridică cu domnul avocat. Mai ales că a fost invocat un proces în care societatea nu s-a prezentat și nici nu a formulat vreun punct de vedere.

În plus, fostul director nu ar fi operat în Registrul Comerțului unele modificări, respectiv adăugarea unor obiecte secundare de activitate, adăugate prin HCL încă de acum un an, cu toate că desfășura și acele activități la care făceau referire obiectele secundare de activitate ce trebuiau adăugate.

Lui Vladimir Oargă i se reproșează și faptul că din cele 10 hotărâri ale CA-ului desemnat în luna septembrie 2016, a publicat pe pagina de internet a societății doar 3! la toate acestea se mai adaugă și vânzarea fără respectarea normelor legale, a unui excavator JCB.

Vezi mai jos textul integral al documentului în baza căruia Vladimir Oargă a fost demis din funcția de director al SC Domeniul Public Turda SA:

Hotarare Ca 01

Hortarare Ca 02

Hotarare Ca 03

Hotarare Ca 04

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator