fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Diploma Falsa

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a fost trimis în judecată, într-un dosar penal în care este acuzat de folosirea unei diplome false pentru a ocupa diverse posturi. El este acuzat de uz de fals în formă continuată.

”În cuprinsul rechizitoriul înaintat Judecătoriei Cluj-Napoca s-au reţinut că ”fapta inculpatului Seplecan Mihai, care, în baza unei rezoluţii infracţionale unice, a folosit, în anul 2010, diploma de licenţă falsificată având seria D, nr. 0115367, aparent eliberată de către Universitatea „Spiru Haret” din Bucureşti sub nr. 216/09.12.2006 pe numele Szeplekan Ş. Mihai, înscris oficial ce atestă contrar realităţii că inculpatul este licenţiat în ştiinţe juridice, în vederea susţinerii examenului de disertaţie în cadrul programul master de studii „Ştiinţe penale şi criminalistică” al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti, respectiv a folosit în perioada 2008 – 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale diploma falsă indicată mai sus, în vederea creării raporturilor de muncă cu instituţii publice şi cu societăţi comerciale, cu consecinţa încadrării sale în muncă (…) întruneşte elementele constitutive a infracţiunii de uz de fals, în formă continuată, prev. de art. 323 teza I C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (10 acte materiale).”, precizează siteul CluJust.ro.

Mihai Seplecan a folosit diploma de la specializarea Drept pentru a ocupa diverse funcții în cariera sa, cum ar fi director de dezvoltare la Hidroserv, referent de specialitate la Electrica, consilier personal al unor primari și jurisconsult la o societate comercială.

Fostul președinte al Consiliului Județean susține și acum că diploma nu este falsă.

”Vina mea e că m-am încrezut în oameni, că am ascultat de anumite persoane care m-au îndrumat să-mi iau licența mai ușor, nu ilegal. De 18 ani nu am nicio amendă, nu e stilul meu. Nicoară (senatorul Marius Nicoară -n.red) a tăinuit. Nu am știu cum s-a obținut diploma. M-am dus crezând că iau un examen mai ușor, nu ilegal.”, a spus Seplecan, citat de aceeași sursă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator