fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Incubator Afaceri

Baz Iulia Ioana, director în cadrul Direcției Management Financiar AM POS CCE Ministerul Fondurilor Europene, apare într-un comunicat al Agenției Naționale de Integritate, este acuzată de A.N.I. că a fost într-o situație de conflict de interese și a altor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, fiind vehiculat și numele societății RomActiv Business Consulting S.R.L., care administrează Incubatorul de Afaceri de la Câmpia Turzii.

Concret, A.N.I. o acuză de următoarele:

”În exercitarea funcției publice, BAZ IULIA IOANA a semnat listele de verificare a achizițiilor publice pentru două societăți comerciale care au încheiat contracte, în calitate de beneficiar, cu S.C. RomActiv Business Consulting S.R.L, în calitate de consultant, societate în cadrul căreia aceasta a avut contract de muncă în ultimii 5 ani, rezultând astfel indicii privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese. Valoarea celor două contracte de achiziții publice a fost în cuantum de 20.000 euro, respectiv de 4.000 euro (echivalentul sumei de 17.683 lei).”.

Însă, TurdaNews a descoperit o informație extrem de interesantă, prin prisma acuzațiilor A.N.I., care a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție.

În 10 septembrie 2015, în cadrul unui proiect POSDRU (Vest-Nord-Vest START UP- Promovarea culturii antreprenoriale şi finanţarea tinerilor intreprinzători), în care Municipiul Câmpia Turzii era parte care derula implementarea proiectului, avându-l manager pe Petre Pop, societatea Romactiv Business Consulting SRL București (fosta societate în care lucrase directorul din Ministerul Fondurilor Europene, acuzat de ANI!) apare drept ”câștigătoare” a unui anunț de achiziție directă, pentru ”servicii de evaluare a planurilor de afaceri”. 

Practic, la anunțul publicat de Municipiul Câmpia Turzii, prin managerul de proiect Petre Pop, s-a depus o singură ofertă, care apoi a fost declarată câștigătoare! Este vorba de oferta societății în care acum descoperim că lucrase un director din Ministerul Fondurilor Europene. La vremea respetivă, SC Romactiv Business Consulting SRL a primit 32.160 lei pentru acele servicii.

De altfel, societatea Romactiv Business Consulting SRL a ”câștigat” și licitația pentru administrarea Incubatorului de Afaceri din Câmpia Turzii, situat în zona târgului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator