fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Fostul director al SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Cristel Frânc, a luat decizii împotriva unor angaajați care acum se întorc împotriva societîții, aceasta fiind pusă la plată pentru abuzurile lui Frânc! Între timp, acesta n-are nici o grijă, chiar dacă a lăsat societatea pe butuci, iar acum noua conducere este obligată la plata ”oalelor sparte” ale lui Cristel Frânc!

Unul dintre cazuri este cel al lui Berchișan Lucian, căruia i s-a modificat contractul de muncă în mod abuziv, de către fostul director Cristel Frânc.

”Admite acţiunea formulată de către reclamantul B.I.L.în contradictoriu cu pârâta S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. Dispune anularea Deciziei de modificare a contractului individual de muncă nr. 93/25.05.2015 emisă de către pârâtă. Obligă pârâta la plata în favoarea reclamantului a sumei reprezentând diferenţa dintre drepturile salariale cuvenite şi cele efectiv acordate pentru toată perioada, cu dobânda legală, calculată de la data scadenţei fiecărui drept şi până la plata efectivă a acestor diferenţe. Obligă pârâta la plata în favoarea reclamantului a sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial”, este decizia dată de Tribunalul Cluj, în Dosarul 2708/117/2015, care apoi a fost menținută de Curtea de Apel Cluj, care a mai adăugat ați 500 de lei la cheltuielile de judecată.

Alt caz este cel al consilierului Local Ioan Varodi, care a fost dat afară de fostul director Cristel Frânc, abuziv, după cum a apreciat părima instanță, respectiv Tribunalul Cluj.

”Admite acţiunea formulată de reclamantul împotriva paratei . Anulează decizia de desfacere disciplinară a contractului de muncă nr. 147/2.09.2015. Dispune reîncadrarea reclamantului pe vechiul loc de muncă. Obligă pârâta să achite reclamantului o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu toate celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de angajat, începând cu data de 2.09.2015 şi până la data plăţii efective.”, se menționează în hotărârea dată în Dosarul 3946/117/2015, de la Tribunalul Cluj, care poate fi atacată cu apel.

De altfel, nu sunt singurele ”trăznăi” făcute de fostul director Cristel Frânc, care vor pune la plata SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA. Inclusiv societatea care editează TurdaNews, Geflo Media SRL, are un proces pe rol, în care societății din Câmpia Turzii i se impune la plată peste 10.000 de lei.

În mod normal, având în vedere hotărârile instanței, care consideră abuzive deciziile fostului director, Consiliul Local ar putea solicita ca societatea să se îndrepte pentru recuperarea prejudiciului asupra fostului director.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate