fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Parchetul Curtii De Apel Cluj

Executorul judecătoresc Marius Sin a fost trimis în judecată, fiind acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în urma unei plângeri depuse la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj de către Sabău Ana.

Potrivit rechizititoriului, ”obiectul acestor sesizări îl constituie antecontractul de vânzare-cumpărare atestat sub nr. 6/28.05.2009 de către inculpatul Sin Marius, în calitate de avocat (în prezent executor judecătoresc), care identifică în calitate de părți contractante, semnatari ai actului, pe numitul B.I. (în prezent decedat), în calitate de promitent vânzător şi pe inculpatul Hădărean (nepot al defunctului B.I.) în calitate de promitent cumpărător. Din expertizele efectuate asupra antecontractului rezultă că acesta nu a fost semnat de către promitentul vânzător B.I.. Este de menționat că în antecontract a fost consemnată promisiunea de vânzare, respectiv promisiunea de cumpărare a imobilelor casă familială şi curte cu grădină în suprafață de 558 mp şi vie în suprafață de 3576 mp, cu prețul de 70.000 lei în legătură cu care s-a făcut mențiunea că a fost achitat la mâna promitentului vânzător în momentul semnării actului.”, menționează clujust.ro.

Sursa citată menționează că Marius Sin nu a putut fi contactat, fiind în concediu, iar apelurile se redirecționau spre secretară.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator