fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Baut La Volan

Șeful gardienilor publici din Câmpia Turzii (de la SC Pază și Protecție SRL, societate subordonată Consiliului Județean), Nistor Ioan Liviu, a fost inculpat într-un dosar penal, după ce polițiștii l-au prins sub influența băuturilor alcoolice, la începutul lunii iunie, pe raza comunei Viișoara.

Nistor Ioan Liviu a refuzat atunci recoltarea probelor biologice.

”În noaptea de vineri spre sâmbătă pe DJ 150 pe raza comunei Viișoara a fost depistat un conducător auto în vârstă de 49 de ani din localitate sub influența băuturilor alcolice. Bărbatul, NLI, a refuzat recoltarea probelor biologice, acum este cercetat pentru conducere sub influența alcoolullui sau a altor substanțe și refuz de probe biologice.”, au precizat oficialii IPJ Cluj, la acea vreme.

Inițial, la Judecătoria Turda, inculpatul Nistor Ioan Liviu a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare și o perioadă de 2 ani de supraveghere, fiind obligat să presteze o muncă în folosul comunității (neremunerată), de 60 de zile, pe durata perioadei de supraveghere, la Primăria Turda sau la Primăria Viișoara.

Ulterior, după apelul pe care l-a făcut la Curtea de Apel Cluj, inculpatului i s-a redus perioada de închisoare cu suspendare, la 10 luni, printr-o sentință definitivă care a fost dată la începutul acestei luni, însă celelalte mențiuni au fost păstrate.

Situația generează nervozitate printre subalternii celui prins băut la volan și care, în cadrul procesului, a încercat să arunce responsabilitatea condusului autoturismului în cârca unui personaj feminin.

Azi, Florin Ionuț, unul dintre angajații SC Pază și Protecție SRL Cluj, gardian public la Câmpia Turzii, și-a scris nemulțumirea pe Facebook: ”Uitați cine ma controlat azi pe mine in timpul serviciului meu un sef care are o condamnare cu suspendare de zece luni si șaizeci de zile muncă în folosul comunității acesta sentința a fost data pe patru aprilie si nimieni nui retrage dreptul dea mai exercita acesta funcție mai mult a venit si cu polițistul care se ocupa cu paza la intrebarea mea de ce nui retrage avizul politistul mia spus poatevrei sa ți-l retrag tie. Acesta este România o cloaca de oameni corupți. Sa nu mai vorbesc de administratorul firmei care a fost gasit ca a facut politie politica el vind securist sia dat demisia dar tot mai ea decizi pe viitor o sa vin si cu poze cum înțeleg ei sa isi faca datoria. Sa vedeti ce coruptă e România”.

Florin Ionut

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator