fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Firma turdeană Farkas Trans SRL, care distribuie cornuri elevilor în mai multe judeţe, iar anul trecut a distribuit inclusiv mere, este implicată într-un nou scandal, după ce TurdaNews v-a prezentat şi alte scandaluri privind produsele neconforme livrate elevilor, finalizate inclusiv cu amenzi!

De data aceasta, este vorba de Primăria sectorului 2 Bucureşti, care s-a sesizat după ce în cornurile distribuite de societatea Farkas Trans SRL din Turda au fost găsite... materiale textile!  "În cornuri au fost găsite fire de material textil, condiţiile de ambalare fiind improprii", au declarat, joi, pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Primăriei Sectorului.

Lotul de cornuri a fost retras şi a fost dus la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, în vederea unor examinări în laborator, după ce s-au găsit diverse "corpuri străine" în cornurile pe care trebuiau să le mănânce copiii de la Grădiniţa numărul 7.

"Îmi pare rău pentru cele întâmplate, şi noi ne-am speriat când am auzit. Contractul de livrare corn a fost sistat de Primăria sectorului 2. Nu a reziliat, până ce vin rezultatele de la laborator pentru ceea ce s-a găsit în corn. Noi am verificat şi este vorba despre puf provenit de pe banda de pânză, de rulare, pe care se transportă aluatul pentru cornuri. Apariţia acestui puf se datorează faptului că toate utilajele sunt noi, achiziţionate recent. În ceea ce priveşte problemele constatate cu ambalarea cornurilor şi acestea se datorează tot utilajelor noi, insuficient reglate, care taie pungile în care sunt puse cornurile", a motivatdirectorul general al societăţii turdene, Marinel Pop, pentru mass media.

Cei de la Primăria sectorului 2 vor să facă demersurile necesare pentru ca Farkas Trans SRL să nu mai poată participa la licitaţii, pentru distribuirea produselor pentru copii! TurdaNews a sesizat în repetate rânduri că producătorul turdean a fost amendat pentru distribuirea unor produse neconforme, având probleme în mai multe judeţe. În mod ciudat, societatea câştigă contracte cu Statul pe bandă rulantă.

Citeşte alte articole apărute pe TurdaNews:

Strategie împotriva neregulilor din programul "Cornul": a băgat "pe felie" o altă societate!

Şmecheria cu "ofertantul câştigător": firmele se schimbă, patronul rămâne acelaşi!

Firma turdeană Farkas Trans SRL, amendată cu 30.000 de lei pentru că a dus mere îngheţate copiilor!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate