fbpx

 
 
Scrie un comentariu
Fiul consilierului Francisc Deak din Câmpia Turzii, Andrei "Ţiţi" Deak, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, într-un dosar de trafic de droguri, în care a fost arestat în luna octombrie 2010, împreună cu alte cinci persoane.

 

Dintre ceilalţi arestaţi, Mircea Crişan a primit şi el o condamnare cu închisoare, de 4 ani şi 6 luni, scrie FTR.ro, în timp ce Adrian Trif şi Vlad Gheorghe au primit o condamnare cu suspendare sub supraveghere (ambii câte 3 ani), iar Dan Bothază (fost angajat al dealerului de maşini Autotransilvania) a primit cea mai uşoară condamnare, respectiv cu suspendare simplă (1 an şi 2 luni, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei). Cel de-al şaselea implicat în acest dosar, respectiv un medic arab, Mohamed Hattab, este judecat în continuare, pentru că este singurul care nu şi-a recunoscut vina, iar dosarul său a fost disjuns pentru a se continua judecata.

Cei cinci şi-au recunoscut vina şi au primit condamnări mai mici cu o treime, conform noilor reglementări. Afacerea cu droguri a început în luna decembrie 2009, dar a continuat şi după ce produsele etnobotanice au intrat în ilegalitate. Procesul tinerilor a avut loc joi, iar judecătorii Tribunalului Cluj au dat sentinţele luni.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate