fbpx

Scrie un comentariu

Joi după-amiază, întâlnirea de la cafeneaua culturală La Papion a programat o incursiune în universul fotografic al unei profesoare care predă Limba Franceză la Şcoala Ioan Opriş din Turda: Cristina Feneşan.

Amfitrionul întâlnirii, Emese Ladanyi, a încercat să pătrundă în tainele fotografiei, prin intermediul destăinuirilor Cristinei Feneşan. Aceasta a precizat că nu se consideră un artist fotografic, ci mai degrabă un pasionat de fotografie, lucrările sale fiind adeseori crâmpeie din viaţă, aşa că printre lucrări se regăsesc şi fotografii realizate unor apropiaţi sau cunoştinţe, exemplu fiind şi fotografia prezentată la întâlnire, care a înfăţişa pe bunica sa. Însă, nu natura umană este cea care populează majoritatea fotografiilor realizate...

Veselă, optimistă, emanând bucuria propriei pasiuni, Cristina Feneşan a oferit auditoriului clişee fotografice ale propriei existenţe, povestind despre primul aparat foto, despre modul cum descoperă cadrele pentru fotografie, despre experienţa plăcută în cadrul Asociaţiei Artiştilor Plastici din Câmpia Turzii, a cărei membră este, dar şi despre posibilitatea organizării unei expoziţii proprii de fotografie, undeva în luna mai a anului viitor.

O galerie foto de la acest eveniment, puteţi vedea AICI.

Câteva fragmente video din discuţiile purtate cu Cristina Feneşan, puteţi urmări mai jos:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator