fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

fitt 11

FITT 2021, evenimentul pe care toți iubitorii de teatru și artă l-au așteptat timp de un an, se va desfășura în perioada 25 iunie - 4 iulie și va aduce la Turda 10 zile pline de spectacole, concerte, expoziții și proiecții de film.

Evenimentele celei de-a 5-a ediții se vor desfășura indoor, outdoor și online. În acest an vom avea mai multe spectacole în premieră, atât ale Teatrului Național Aureliu Manea Turda, cât și ale teatrelor invitate.

O parte din programul FITT 2021 a fost deja anunțat, iar printre spectacolele în premieră ale teatrelor invitate se numără „PiSiCi 2”, spectacolul concert al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, producție pusă la cale de trupa Fără Zahăr. De asemenea, Teatrul de Nord Satu Mare aduce la Turda spectacolul „Bacantele”-regia Dragoș Alexandru Mușoiu, care se va juca în aer liber.

Premierele TNAMT sunt: „O noapte furtunoasă”, de I.L Caragiale, regia Andrei Mihalache, „Anatomia unui cuplu deschis”, regia Luana Hagiu, „Van Dan - 10 ani de sânge murdar”, one-man show cu Vali V. Popescu, regia Dragoș Călin și „Teatru sau…?”, one-woman show cu Doina Șoproni, regia Jakab Muriel Manea.

Pentru a fi la curent cu programul FITT 2021, vă invităm să accesați următoarele link-uri:

Vă aștepăm cu drag la FITT 2021!

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate