fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

FITT 2021 cover

Devenit deja tradiție, FITT se întoarce și în acest an pentru a-și bucura publicul cu o nouă ediție care va cuprinde evenimente culturale ce se vor desfășura pe parcursul a 10 zile.

În perioada 25 iunie - 4 iulie 2021, vom avea o serie de spectacole care vor reuni cele mai îndrăgite reprezentații ale Teatrului Național Aureliu Manea Turda, dar și spectacole muzicale, concerte, expoziții, sau proiecții video.

Ediția din acest an va fi una hibrid, cu spectacole ce se vor ține atât în interior, cât și în exterior și online și va aduce împreună artiști si spectatori deopotrivă.

Programul spectacolelor va fi publicat în curând, iar acesta va putea fi consultat pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro, şi pe pagina de Facebook a festivalului "Turda International Theatre Festival", iar biletele vor fi disponibile online pe tomtix.ro şi la agenţia de bilete a teatrului (Piaţa Republicii, nr. 52). Odată cu publicarea programului, vom anunța și regulile de participare pentru fiecare locație, conform măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19.

 Suntem convinși că și ediția din acest an va fi una de succes și vă așteptăm cu drag la FITT2021!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate