fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

jazz in the park

Chiar dacă măsurile luate de autorități prin ordinul din 14 mai nu îi ajută pe organizatorii de evenimente mari precum Untold sau Electric Castle, iar aceștia s-au exprimat nemulțumirea sau au decis să amâne festivalurile pentru 2022, organizatorii Jazz in the Park au decis să continue cu pregătirile cu speranța că de la 1 august se relaxează și mai mult restricțiile.

Aceștia anunțat că pregătesc o nouă ediție a festivalului în perioada 2-5 septembrie 2021, iar biletele au fost puse deja în vânzare.

’’Este important pentru noi să mergem înainte cu organizarea Jazz in the Park. Festivalul e mai mult decât un job, a devenit stilul nostru de viață, ceva ce ne definește și, dacă ne oprim, e ca și cum am înceta să fim noi înșine. Toate cât s-au întâmplat în ultimul timp au pus o presiune negativă pe noi și organizarea festivalului, chiar și în forma lui adaptată, este un mod de ne vindeca, de a ne reveni.

Jazz in the Park fiind un eveniment cu acces liber și cu foarte mulți participanți, ne-a fost clar încă de anul trecut că nu vom putea reveni la formatul care l-a consacrat decât atunci când nu va mai exista nicio restricție.

Din acest motiv ne-am reorganizat total și am avut norocul să facem asta în paralel cu evoluția restricțiilor, încercând să anticipăm un format nou de festival, pe care să construim o poveste diferită, dar în același spirit în care ne-am obișnuit publicul.

Am fost inspirați și norocoși, din acest punct de vedere însă asta nu face situația noastră mai puțin dificilă. Revenind la festival, suntem foarte încrezători că vom face un eveniment bun. Chiar dacă locul nu va fi același, suntem aceiași oameni din spate, energia pozitivă va fi la fel de bună’’, a explicat Alin Vaida, director executiv Jazz in the Park și organizator al festivalului.

Mai multe informații despre festival găsiți pe site-ul oficial:

https://www.jazzinthepark.ro/

Sursa: Cluj 24

Transilvania International Film Festival, pe scurt TIFF,  a fost singurul festival care a fost organizat în plină pandemie. Anul acesta, TIFF împlinește 20 de ani, iar organizatorii doresc să sărbătorească cu o nouă ediție de vară, la Cluj, sub cerul liber și indoors în perioada 23 iulie - 1 august.

Mai multe informații despre festival găsiți pe site-ul oficial:

https://tiff.ro/

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate