fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

electric2

 Festivalul Electric Castle nu va avea loc nici în acest an. Organizatorii au anunțat amânarea evenimentului pentru anul 2022 după ce autoritățile au expus măsurile în care ar putea avea loc un astfel de festival.

„Avem vești triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta.

În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.

E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa.

EC8 SE AMÂNĂ pentru 13-17 Iulie, 2022”, au anunțat organizatorii  Electric Castle.

Fanii Electric Castle sunt asigurați că în 2022 va fi o experiență specială, Twenty One Pilots și Gorillaz & Deftones fiind cap de afiș pentru cea de-a 8-a ediție.

Cu toate acestea, Electric Castle promite o ediție specială penul anul 2022, reconfirmându-se deja artiștii care erau cap de afiș: Twenty One Pilots și Gorillaz & Deftones.

„Totuși, am reușit să reconfirmăm headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones și vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up.

În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porțile festivalului pentru a ne revedea după această absență lungă și dureroasă.

Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor. Vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete. Revenim cu mai multe detalii în curând.

Acum că e oficial, parcă e și mai trist.

Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară.

De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea”, au mai adăugat organziatorii evenimentului.

Evenimentul Electric Castle are loc la Castelul Banffy din comuna Bonțida, județul Cluj și este un festival care îmbină în lineup zone muzicale variate cum ar fi rock, reggae, hip hop, trap, muzică electronică sau indie.

Sursa: Monitorul de Cluj

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate