fbpx

ezgif.com optimize 3

3 Comentarii

Screenshot 2021 05 05 at 15.18.42

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda organizează începând de Miercuri, 5.05.2021, a XVI-a ediție a concursului de eseuri. Tema din acest an a acestui concurs este ”Amintiri din anii pandemiei”.

Prin acest concurs organizatorii își propun încurajarea afirmării tinerelor talente în domeniul creaţiei literare, promovarea literaturii şi artei naţionale, sensibilizarea tinerei generaţii pentru cunoaşterea şi respectarea moştenirii culturale, promovarea literaturii și a elevilor talentați și apropierea lor de spiritul valorilor autentice.

Plicul cu eseul poate fi depus la sediul central al Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu” Turda situat în Piaţa Republicii nr. 52, sau poate fi trimis în format electronic la adresa de E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în data de 28 Mai a.c. ora 10, împreună cu datele personale ale concurentului (nume, prenume, data naşterii, școala, clasa, adresă, nr. de telefon) și împreună cu o declarație pe proprie răspundere al cărui format este pus la dispoziția participanților e către bibliotecă, privind dreptul de autor asupra lucrărilor. La concurs se poate trimite o singură lucrare de maxim o pagină și jumătate, format A4. Lucrările trebuie scrise pe computer, cu fonturi Times New Roman de mărimea 12, distanțate la 1 rând. Lucrările trimise pentru concurs nu se returnează.

În acest an concursul este unul național, la el putând participa, pe 2 secțiuni, elevii claselor a VII-VIII și cei ai claselor X-XI din toate judetele țării. 

Festivitatea de premiere a lucrărilor va avea loc în data de 1 Iunie, la ora 10, pe terasa din fața Teatrului Național ”Aureliu Manea” Turda.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Tel: 0264.31.38.37

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  carmen pop · 17:07 05.05.2021
  Hai că e tare asta! Odată că pandemia nu s-a terminat, e abia la al doilea an....cum poate fi ediția a 16a? a concursului de eseuri pandemice? :)))
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Dana · 07:24 06.05.2021
   @carmen pop Simplu! :) E a XVI-a editie a concursului de eseuri. Pana in 2018 tema acestui concurs a fost lectura. In acest an am schimbat tema pentru ca ni s-a parut interesant sa aflam cum vad tinerii perioada aceasta de pandemie
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dana Deac · 07:25 06.05.2021
  Multumim Turdanews!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate