fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

Afis Ziua BibliotecilorPublice. 2021

Din anul 1996, la iniţiativa UNESCO, se sărbătoreşte în întreaga lume, în fiecare an, la 23 aprilie, “Ziua mondială a cărţii şi a dreptului de autor”, având drept scop promovarea dreptului şi libertăţii lecturii. Deviza acestei sărbători mondiale este “lectura pentru toţi”. În anul 1998 Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, considerând că lectura şi cartea nu pot fi gândite în afara bibliotecilor şi a bibliotecarilor, adaugă la sărbătoarea internaţională a cărţii din 23 aprilie “Ziua Bibliotecilor publice din România”.

Din anul 1999 bibliotecarii din România sărbătoresc Ziua Bibliotecarului prin diferite activităţi. 

În acest an Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în perioada 19-23 Aprilie 2021 Campania ”Transmite un mesaj de Ziua bibliotecilor publice din România!” prin care toți cei care iubesc cărțile și lectura sunt invitați să ne transmită un mesaj filmat sau scris. Doritorii pot posta pe pagina lor de Facebook mesajul dorit și pot eticheta Biblioteca Teodor Murasanu Turda sua pot trimite mesaj scris la adresa de E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cu ocazia acestei sărbători Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda va produce și promova fimul ”Lectura în creații plastice turdene”, va organiza expoziția virtuală ”Cărți din Fondul documentar al Bibliotecii Municipale ”T Murășanu” Turda, la Filiala Oprișani se va organiza expoziția ” Ziua Mondială a Cărţii şi a Dreptului de autor” iar în perioada 19-23 Aprilie 2021 înscrierile la biblioteca turdeană sunt gratuite. 

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda 

Tel: 0264.31.38.37 

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate