fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

152773156 1568123333376987 2127803602751920345 n

Clubul ROTARY TURDA după cum se ştie, este o organizație aflată în slujba comunității, şi care, printre multele proiecte propuse şi derulate, promovează atat valorile cultural-artistice ale municipilui nostru cat si pe cele in devenire, pornind de la considerentul că organizarea de manifestări culturale nu poate fi decât benefică pentru comunitatea noastră, în primul rând în sensul atragerii membrilor acesteia către tot ceea ce înseamnă cultură şi artă.

În vederea îndeplinirii obiectivului privind creşterea gradului de acces şi participare a publicului la actul de cultură, Clubul Rotary Turda a participat la expozitia artistului debutant IOANA MORAR la Galeria de Arta a Municipiului Turda.

Am avut bucuria sa primim impresii si pareri referitoare la artista debutanta Ioana Morar din partea colectionarului de arta Mladzsi Zoltan si a sotiei sale, istoric Laura Ionescu, care ne-au incantat cu o veritabila lectie de istorie culturala, in care foarte interesant a fost momentul mentionarii primului artist pictor femeie roman Elena Muresianu, care este un veritabil exemplu de urmat pentru orice artist.

In acelasi timp la eveniment a participat discret si cunoscutul artist Dumitru Popa, care s-a declarat si el placut surprins de lucrarile IOANEI MORAR.

Este o placere pentru iubitori ai artei, fie ei membri ai ROTARY CLUB sau alte asociatii culturale cum este CASA COLECTIILOR sa fie alaturi de tineri talentati ai comunitatii noastre, si care au nevoie de sustienere.

Din partea clubului ROTARY TURDA am oferit cu drag un buchet de flori prin reprezentantii nostri TOROK ANDREEA si GABRIEL MORA, iar ca invitati la dialogul cultural i-am avut pe membri ASOCIATIEI CASA COLECTIILOR Zoltan Mladzsi si Laura Ionescu.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate