fbpx

Scrie un comentariu

artistul saptamanii

Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii va prezinta proiectul on-line ,,Artistul saptamanii”, proiect care deschide seria de saptamani artistice care au ca scop cunoasterea si promovarea in mediul virtual a artistilor, pentru a-si prezenta creatiile, gandurile si trairile.

Va prezentam asadar, in aceasta saptamana pe colega si prietena noastra, talentata si tanara artista, Mihaela Robitu, membra a Asociatiei Artistilor Plastici Campia Turzii, care vrea sa aduca prin culoare frumosul, sa puna o bucatica din sufletul ei pe panze, si sa incante privitorii iubitori de arta prin pictura.

,,ARTISTUL SAPTAMANII” – MIHAELA ROBITU

In domeniul artistic, Mihaela Robitu este absolventa a Scolii Populare de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj, sectia Arte vizuale – pictura, promotia anului 2020. A obtinut in cadrul Festivalului de Arta de la Campina din perioada 25 august – 1 noiembrie 2020, Mentiune speciala pentru lucrarea ,,Doamna cu umbrela”.

Este membra a Asociatiei Artistilor Plastici Campia Turzii din anul 2018, participand la numeroase expozitii colective cu lucrari tematice, precum si la atelierele creative organizate de asociatie.

Mihaela considera ca ,,Noi suntem creatorii propriei vieti si de noi depinde sa dam culoare acesteia. Cum ar fi viata fara culori? se intreaba retoric… Pictura pentru mine este este o forma de comunicare si un liant cu sufletul privitorului.”

Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate