fbpx
Scrie un comentariu

alba ca zapada mic

„Suntem convinși că celor mici le lipsesc spectacolele de teatru din fiecare duminică  iar personajele atât de îndrăgite de ei ne-au transmis că le este tare dor să îi vadă în sală cu bucuria iluminându-le chipurile. Frumoasa și Bestia stau în castel și așteaptă cuminți, Hansel și Gretel se gândesc cu poftă la căsuța de turtă dulce a Vrăjitoarei, Lupul este supărat că nu o poate întâlni pe Scufița Roșie sau pe cei Trei Purceluși, iar Motanul Încălțat nu poate să o viziteze pe iubita lui pisicuță, Katia. 

I-am scris Moșului să ne ajute să vă aducem câteva dintre personaje mai aproape, astfel că am pregătit pentru voi „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, regia Andrei Mihalache, spectacol care va fi difuzat ONLINE.” – Iulia Cuc, PR TNAMT

„Albă ca zăpada și cei 7 pitici” spune povestea unei prințese frumoase care reușește prin bunătatea ei să treacă prin încercările periculoase puse la cale de mama ei vitregă. Piticii, ființele drăgălașe, îi sunt alături în momentele de cumpănă. Un spectacol de teatru pentru copii și nu numai.

Din distribuție fac parte: Vali V. Popescu, Raluca Eremei, Doina Șoproni, Ingrid Neacșu, Cornel Miron, Ginuc Crișan, George Sfetcu, Alexandra Dușa, Amalia Popa, Miky Paicu, Ioan Alexandru Savu, Mihaela Deceanu, Călin Mihail Roajdă.

Spectacolul va fi difuzat gratuit online pe pagina de Facebook a Teatrului Național Aureliu Manea: https://www.facebook.com/teatruturda , duminică, 20.12.2020, de la ora 11.00.

Vă așteptăm cu drag să ne urmăriți!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator