fbpx

 
 
2 Comentarii

vizitatori muzeu

Anul acesta evenimentul intitulat Noaptea Muzeelor s-a desfășurat în cadru restrâns și cu reguli stricte impuse de criza sanitară.

Muzeul de Istorie Turda a primit 28 de vizitatori care au putut admira expoziția de bază, precum și expoziția temporară 20ART20 ce aduce în prim-plan lucrări de artă contemporană ale artiștilor turdeni. De asemenea au putut achiziționa și suveniruri de la magazinul din incinta muzeului.

Ne-am dorit mult să desfășurăm și în acest an tulbure evenimentul de Noaptea Muzeelor la Muzeul turdean. Grație sprijinului domnului primar Cristian Matei (pentru care îi mulțumim în mod special) și grație implicării personalului nostru, acțiunea s-a putut derula în bune condiții (cu un pregnant accent asupra protecției sanitare). Cei 28 de vizitatori pe care i-am avut oaspeți – un număr redus dar întru totul firesc date fiind vremurile – au asigurat continuitatea anuală a evenimentului în cazul Muzeului pe care îl slujim și au oferit totodată o mostră de normalitate. Ne mândrim cu acestea și transmitem gânduri alese celor ce ne-au trecut pragul” transmit reprezentanții Muzeului de Istorie Turda.

Iniţiat în urmă cu 16 ani de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa, patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este organizată anual pe plan European.

Organizatorul din România este Reţeaua Naţională a Muzeelor (RNMR), evenimentul fiind cel mai important şi extins eveniment muzeal dedicat publicului, aşteptat de acesta de fiecare dată cu mare interes.

  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Danutz · 15:36 25.11.2020
    Aia 28 nu puteau merge ziua?
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Rares · 15:38 25.11.2020
    Dupa comunicat ai impresia ca echipa MIT Turda a organizat totul numai ca sa ii mai poata aduce osanale primarului. Puneți oameni buni un baner pe Muzeu MIT = PNL și gata, nu mai trebuie să faceți campanie non-stop
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate