fbpx

 
 
Scrie un comentariu

teatruT 1

Încheiem programul aniversar cu ocazia împlinirii a 72 de ani de Teatru la Turda cu patru spectacole care ne vor umple de energie și bună-dispoziție!

Vineri, 16 octombrie, de la ora 19.00, vă așteptăm la supercomedia ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS – cel mai jucat spectacol al TNAMT, în regia lui Andrei Mihalache.

Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 19.00,  vom avea un spectacol pus în scenă de către echipa Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu. EU ȘI IUBITA MEA  este un spectacol muzical în regia și scenografia lui Marian Negrescu.  „Eu și iubita mea” a avut premiera mondială în West End, la Victoria Palace Theatre, Londra, pe 16 decembrie 1937. Pe 1 mai 1939, spectacolul a fost filmat și transmis la televiziune, fiind printre primele dăți când se realiza acest lucru. Spectacolul original s-a jucat de 1646 de ori.

Tot  în colaborare cu Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, avem duminică, 18 octombrie de la ora 19.00, drama OMUL CU FLOAREA ÎN GURĂ , după un text de Luigi Pirandello, regia Cristian Ioan.

Nu i-am uitat nici pe cei mici, pe care îi așteptăm duminică de la ora 11.00, la spectacolul FRUMOASA ȘI BESTIA, regia Andrei Mihalache.

Pentru mai multe detalii despre fiecare spectacol puteți accesa: www.facebook.com/teatruturda , www.teatrulaureliumaneaturda.ro

Rezervări la tel. 0264 322 952

Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62

 Vă așteptăm cu drag la Teatru!

program mic

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate