fbpx

 
 
Scrie un comentariu

whyclimatech 1

Deși vremea nu pare că ține cu noi, cu o maximă de 19 grade și cer variabil, acest lucru nu înseamnă că acest sfârșit de săptămână trebuie să fie unul pierdut. Iată câteva idei pentru ziua de duminică, 11 octombrie, pentru toate gusturile.

Începem local cu un eveniment mult așteptat la Câmpia Turzii de iubitorii de mașini, și anume Transilvania Drag Race, programat inițial în weekend-ul 3-4 octombrie și care se desfășoară în acest sfărșit de săptămână în același loc, Autostrada A3. Mai multe informații aici: https://www.facebook.com/TransilvaniaDragRace

Tot pe plan local, la Teatrul Național Aureliu Manea mâine la ora 11:00 are loc premiera spectacolului pentru copii Hansel și Gretel iar de la ora 19:00 are loc proiecția filmului Mic dejul la Tiffany, unde biletele sunt 10 lei și mai multe informații găsiți pe site: https://teatrulaureliumaneaturda.ro/program/

Pentru cei care se simt puțin mai aventuroși și se pot deplasa până la Cluj Napoca, mâine între orele 13:00 și 17:00, la baza sportivă din Gheorgheni se organizează o provocare de cățărat.Inițiativa face parte din programul Com'ON Cluj-Napoca '20.

De asemenea, în Clujul acest weekend pare să tragă spre tradițional și popular. Asociația Meșterilor Populari Clujeni expune în p-ța Avram Iancu și oferă spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire. Iar pe strada Potaissa are loc ediția cu numărul 38 a evenimentului Satul vine la oraș. 

Mai multe detalii despre aceste evenimente pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/766053934216994/?acontext=%7B%22source%22%3A2%2C%22source

https://www.facebook.com/events/399023661112597/?acontext=%7B%22source%22%3A2%2C%22source

Având în vedere că trecem printr-o perioadă destul de dificilă în care cazurile noi de Covid-19 ating recorduri noi zilnic, cel mai indicat ar fi să păstrăm distanța și să ne protejăm atât pe noi cât și pe cei din jur. În aceste condiții, o masă în familie, un film văzut acasă sau o carte citită alături de o cană de ceai rămân idei minunate pentru o duminică relaxantă și plăcută.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate