fbpx

 
 
Scrie un comentariu

maxresdefault 1

Pe data de 4 octombrie, la nivel global, se sărbătorește Ziua Internațională a Animalelor. Un eveniment care are scopul de a unii eforturile pentru bunăstarea, fericirea și cel mai important, pentru respectarea drepturilor animalelor de pretutindeni.

Heinrich Zimmermann este cel care a organizat prima Zi Mondială a Animalelor pe 24 martie 1925 în Berlin, Germania. Peste 5.000 de persoane au participat la acest prim eveniment. Inițial, el a avut loc numai în Germania, Austria, Elveția și Cehoslovacia. În fiecare an, Zimmermann a lucrat neobosit pentru promovarea Zilei Mondiale a Animalelor. În cele din urmă, în mai 1931, la Congresul Internațional de Protecție a Animalelor de la Florența, Italia, propunerea lui de a face din 4 octombrie, Ziua Mondială a Animalelor, o sărbătoare universală, a fost unanim acceptată și adoptată ca rezoluție.

Este important să ne amintim că noi suntem cei care conduc lumea acestor ființe necuvântătoare și că este de datoria noastră să le respectăm și să le iubim.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate