fbpx

 
 
Scrie un comentariu

unnamed 1

Deși vremea alege să fie capricioasă în acest weekend, acest lucru nu trebuie să vă oprească din a vă petrece timpul într-un mod cât mai plăcut alături de cei dragi. Iată câteva evenimente care s-ar putea să vă atragă în acest sfârșit de săptămână.

Pe plan local, la Teatrul Național Aureliu Manea din Turda, în 26 septembrie este one woman show Eu Rămân și în 27 septembrie, în curtea teatrului are loc proiecția filmului nominalizat la Oscar Loving Vincent. Mai multe detalii despre program și bilete găsiți aici: https://teatrulaureliumaneaturda.ro/program/

Dacă vă gândiți la cei mici, "Caravana cu Jocuri are loc la Cluj-Napoca într-o formulă extinsă, adăugând zonelor cu jocuri și ateliere o zonă generoasă cu carte pentru copii.
Patru zile mari și late te vor întâmpina cu o sumedenie de lucruri de făcut. Imaginația își va lua avânt, creativitatea și curiozitatea vor pune pe fugă gândurile de zi cu zi. Jocuri educative, jocuri de societate, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, personaje de poveste, concerte, ateliere, lansari de carte, se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării". Mai multe detalii aici: 

https://www.facebook.com/events/538688236925450/?acontext=%7B%22source%22%3A2%2C%22source

Pentru cei care au suferit atunci când s-au închis cluburile, în 26 septembrie se organizează în pădurea Hoia Baciu de lângă Cluj o petrecere numită Bairam la pădure. Intrarea este 25 de lei și mai multe detalii găsiți aici: 

https://www.facebook.com/events/806984430042879/?acontext=%7B%22source%22%3A2%2C%22source

Tot mâine, poate la spectrul total opus cu evenimentul de mai sus, la biblioteca județeană Octavian Goga din Cluj are loc Noctura Bibliotecilor, eveniment cultural anual de activare nocturnă a bibliotecilor, inițiat de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), cu participarea bibliotecilor publice din România și Republica Moldova. Ajuns la cea de-a XI-a ediție, evenimentul din acest an în care ne confruntăm cu dilemele generate de pandemia de COVID-19, dorește să ofere publicului activități culturale pentru toate vârstele care să contracareze efectele nocive ale supra-abundenței informaționale la care suntem cu toții expuși. Mai multe detalii despre program și activități găsiți aici: 

https://www.facebook.com/events/324975502068005/?acontext=%7B%22source%22%3A2%2C%22source

Din punct de vedere al evenimentelor culturale, ultimul sfărșit de săptămână din luna septembrie 2020 nu se remarcă neaparat, dar să nu uităm că duminică are loc cel mai important eveniment local care va determina următorii 4 ani, respectiv alegerile. 

Vă dorim un weekend relaxant și fără griji!

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate