fbpx

Scrie un comentariu

serata muzicala

Proiectul OPERA LA TURDA început în urmă cu 4 ani continua anul acesta cu FASCINANTUL ITINERAR AL OPEREI ROMÂNEȘTI, spectacol pe care Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca îl va susține la Turda în 10 septembrie 2020 de la ora 18,00 în Centrul Pietonal.

Artiștii lirici propun publicului un colaj de fragmente muzicale din opere și operete românești semnate de Filaret Barbu, Gherase Dendrino, Ciprian Porumbescu, Sabin Drăgoi, Florin Comișel, George Grigoriu, Gheorghe Dumitrescu, Tiberiu Brediceanu.

🎼 Artiștii protagoniști sunt atât muzicieni consacrați, cât și tineri talentați aflați la începutul parcursului profesional muzical: Lorena Puican, Sara Mihali, Alexandra Coșbuc, Andrei Manea, Aurelian Filip, Titus Pop, Anton-Bronislaw Babiaș, acompaniați la pian de asist.univ.dr. Lelia Serafinceanu.

Concepția artistică și pregătirea muzicală îi aparțin dirijorului Cristian Sandu,conferențiar univ. dr. la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”.

Proiectul muzical" Fascinantul itinerar al operei românești" aparține Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Intrarea este liberă, accesul se face exclusiv pe bază de rezervare. Rezervările se fac la Casa de Cultură Turda, începând de luni, 7 septembrie, intre orele 8,00-16,00-telefon 0264311980.

Participarea se va face cu respectarea normelor de siguranță în contextul pandemiei de COVID-19.Accesul publicului în spațiul evenimentului se face de la ora 17,20.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate