fbpx

Scrie un comentariu

dumitru popa

Universul artistic al artistului plastic Dumitru Popa vă așteaptă să-i descifrați înțelesurile până în 10 septembrie la Galeria de Artă Turda.

Născut în Turda, Dumitru Popa a absolvit Institutul de Arte Plastice "Ioan Andreescu" din Cluj Napoca ( în prezent Universitatea de Artă şi Design) şi este membru al U.A.P.R. filiala Cluj Napoca.

A participat la numeroase expoziţii de grup în ţară (Cluj Napoca, Timişoara, Deva, Slatina) şi în străinătate (Belgia şi Luxemburg ). Din anul 2013, desfăşoară o bogată activitate expoziţională în Turda, creaţiile sale regăsindu-se în expoziţiile colective de la galeria de artă turdeană dar şi în expoziţii personale de pictură, caricatură, grafică şi artă decorativă.


Expoziţia MULTIVERS cuprinde colaje realizate din materiale neconvenţionale, aflate în lumea imediată, care, pentru artist, devin mijloace de expresie artistică.

Pentru cei care doresc să pătrundă în universul artistic al pictorului, expoziția este deschisă după următorul program: luni- vineri între orele 10,00 - 16,00/ sâmbăta şi duminica între orele 16,00-20,00. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate