fbpx

Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

Dacă încă nu ai planuri pentru acest sfărșit de săptămână și nu dorești să rămâi în casă, iată câteva idei pentru toate gusturile.

Pentru iubitorii de filme, atât vineri cât și sâmbătă la Movie Nights în parcul Iulius Mall are loc proiecția filmului  „Ocean's 8” care îmbină acțiunea cu comedia. Povestea urmărește o echipă de profesioniste din diferite domenii care plănuiesc jaful vieții lor. Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate, iar rezervările se pot face accesând pagina evenimentului. 

download

Tot la Iulius Mall, duminică 23 august, la ora 18:30 se anunță o seară plină de glume alături de comediantul Cătălin Bordea, Florin Gheorghe și Nelu Cortea.  Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet care constă 67 de lei și pe care îl poți achiziționa de pe iabilet.ro.

bordea

Dacă filmele și show-urile de stand up comedy nu sunt pe placul tău atunci nu uita că locuim într-o zonă extrem de frumoasă și o ieșire la iarbă verde va pune obligatoriu un zâmbet pe fața oricui. Cheile Turzii, Cheile Turenilor sau Cascada Ciucaș sunt doar câteva dintre obiective. 

Pentru că vara încă are putere asupra vremii în acest weekend, temperaturile fiind între 27 și 29 de grade C, nu uitați că sunt numeroase piscine în zonă unde vă puteți răcori, precum cea de la Terasa Stejari (Urca), Complex Luncani sau Cămărășanu și Oaza Apusenilor din comuna Călărași.

vanatoare piscina c

În orice fel alegeți să vă petreceți acest weekend noi vă dorim un sfărșit de săptămână cât mai plăcut!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate