fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Promo pictura Alin Bîlcu

24 iulie - 5 august 2020 - un interval de timp sub semnul artei, interval în care iubitorii artei plastice pot vedea la Galeria de Artă "Valer Suciu" expoziția pictorului turdean MIRCEA ALIN BÎLCU. Creațiile sale au ecouri în pictura clasică românească și cuprind naturi statice cu flori, naturi statice cu vânat, peisaje citadine, peisaje cu pădure.

Pe lângă acestea, autorul a inclus în expoziția sa si un autoportret.

Mircea Alin Bîlcu a absolvit Academia de Arte Vizuale, secția pedagogie, la clasa profesorului Radu Șerban. Este profesor de educație plastică la Școala Gimnazială "Teodor Murășanu" și la Scoala Gimnazială "Avram Iancu" -Turda iar din 2007 este membru al U.A.P.România - Filiala Turda.

A participat la numeroase expoziții de grup în Turda, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Hunedoara, Bistrița.Din 2007, participă anual la expoziția de grup "Salonul Anual de Artă", organizată de UAP România- filiala Cluj - Napoca la Muzeul de Artă din Cluj Napoca. În anul 2018 a obținut premiul al II-lea la concursul Plein -Air organizat de Casa de Cultură Turda.

 Pictorul Mircea Alin Bîlcu revine acum cu o expoziție personală, pe care vă invităm să o vizitați la Galeria de Artă din Turda din 24 iulie până în 5 august, de lunea până vinerea, între orele 10,00- 16,00, cu respectarea normelor sanitare prevăzute de lege.

                                                                                                      

Casa de Cultură Turda

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate