fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

teatru manea

Cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional de Teatru Turda a debutat astăzi.

Curtea Teatrului Național „Aureliu Manea” a găzduit astăzi o conferință de presă, la care au participat Cătălin Grigoraș (directorul Teatrului Național „Aureliu Manea”) și Cristian Matei (primarul municipiului Turda).

„În ultimele trei luni, cu toții am trecut printr-o situație specială. Suntem primul festival de teatru din România care și-a deschis porțile off-line. Sperăm să avem șansa și norocul, ca și vremea să țină cu noi, pentru că toate spectacolele vor fi outdoor. Măsurile de siguranță vor fi puse în aplicare, toate spectacolele se vor desfășura conform legilor în vigoare.” a declarat directorul Teatrul Național „Aureliu Manea”, Cătălin Grigoraș.

„E o mare bucurie pentru mine că ne revedem astăzi. Suntem la a patra ediție, poate trăim un vis, acum cinci ani nici nu ne imaginea că putem avea un festival internațional de teatru. În cel mai scurt timp, vrem să începem renovarea teatrului și vreau va fiecare artist să își aducă contribuția prin opinii, schițe. Mă bucur că am reușit să semnăm acest proiect european. Sunt convins că implementarea nu va fi ușoară, deoarece avem nevoie de o firmă de proiectare foarte bună și o firmă de executare foarte bună. Simultan am semnat și proiectul pentru fosta Judecătorie, care pe viitor aș vrea să se numească Palatul Culturii. Aș vrea să fie acolo cafenele literare.”, a declarat primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

Festivalul Internațional de Teatru Turda, ediția 2020, se va desfășura în perioada 26 iunie – 5 iulie. Toate spectacolele vor fi în aer liber, ținându-se cont de măsurile de distanțare socială.

Biletele se pot achiziționa de pe platforma tomtix.ro și la agenția de bilete a teatrului (Piața Republicii nr. 52).

Programul spectacolele îl găsiți aici: https://bit.ly/3fYzHWn

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate