fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

nonverbal poze trix

Ultimele două luni și jumătate au însemnat lipsa spectatorilor din sălile de spectacole și mutarea teatrului în online, eveniment fără precedent în istoria teatrului modern.

În lipsa contactului cu publicul spectator, actul artistic suferă: nu este tot una să vezi un spectacol în sala de teatru și apoi să-l vezi online (oricât de bine ar fi el filmat).

Teatrul Național Aureliu Manea din Turda a încercat în această perioadă să fie cât mai aproape de spectatori, iar actorii teatrului au recitat, cântat, dansat, mimat, au dezvăluit câte o părticică din universul casnic, s-au pus în ipostaze greu de imaginat tot din dorința de a nu întrerupe legătura energetică și spirituală creată în ultimii ani cu cei ce au trecut pragul teatrului.

Când scena TNAMT s-a mutat în online a început o nouă etapă la care trebuie să ne adaptăm cu toții: actori, tehnicieni sau spectatori deopotrivă.

Spectacolele difuzate în parteneriat cu Turda Tv în online s-au bucurat de un real succes în rândul publicului ajungând, conform statisticilor, în casele românilor din toată țara. Însă multe vizualizări au venit și din țări ca și Italia, Spania, Canada, America dar și Ghana sau Australia.

”Dragi spectatori, Teatrul Național Aureliu Manea Turda rămâne închis pentru spectacolele, evenimentele și activitățile culturale cu public până la apariția de noi reglementări din partea autorităților. Vă asigurăm că echipa teatrului face toate demersurile pentru reluarea  treptată a activităților în condiții de siguranță. Păstrăm în continuare legătura cu publicul on-line pe facebook, prin e-mail sau telefonic. Sperăm să ne vedem curând la teatru, ne este dor de voi!” a spus managerul Cătălin Grigoraș.

Biroul de presă

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate