m install
petlinii
nello construct

Activitățile artistice continuă la Turda dar în mediul virtual

floris

Galeria virtuală de artă a municipiului Turda a organizat pe 24 Aprilie 2020, expoziţia cu tema „Turda”.

Cu această ocazie au fost prezentate lucrări de grafică, pictură și fotografie aparținând artiștilor:  Lorinc Baranyai, Alin Bîlcu, Manole Ciui, Maria Cristea, Bogdan DC, Dana Deac, Marta Deleanu, Eva Gaja, Sebastian Luca, Alida Nagy, Gavril Nechifor, Mariana Picovici, Theodor Romilă, Valer Suciu, Emilia Szilagyi, Ovidiu Tabără, Nicuşor Ţigănilă, Cornel Vana şi Cornelia Vidraşcu.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 24 Aprilie- 8 Mai 2020 și poate fi vizualizată aici:

https://www.facebook.com/pg/Galeria-virtual%C4%83-de-art%C4%83-a-municipiului-Turda-104420144571625/photos/?tab=album&album_id=115670530113253&__tn__=-UC-R

Ţinând cont că foarte puţini artişti plastici turdeni au site-uri web şi în această perioadă expoziţiile de artă nu se pot organiza până la încetarea pandemiei de COVID-19, s-a înfiinţat pagina de Facebook Galeria virtuală de artă a municipiului Turda.

„Galeria virtuală de artă a municipiului Turda este locul potrivit în care toti iubitorii de artă se pot întâlni, pot admira sau pot achiziţiona lucrări de pictură, grafică, icoane, sculptură, fotografie sau artă decorativă. Acesta este un loc în care artiştii turdeni şi invitaţii lor pot expune, putând fi contactaţi direct de către persoanele interesate, fără intermediari” transmit cei care se ocupă de proiect.

Galeria a fost deschisă în 13 Aprilie 2020 cu expoziţia „De Sărbători”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: