m install
petlinii
nello construct

Directorul Muzeului Turda a fost schimbat!

floris

Mariana Andone Rotaru a fost înlocuită de la conducerea Muzeului de Istorie Turda, printr-o decizie unilaterală a conducerii administrației locale, care a acuzat ”neîndeplinirea unor obligații contractuale”.  

„Dragi prieteni, începând de astăzi nu mai sunt directorul Muzeului de Istorie Turda. Vă mulţumesc tuturor pentru colaborarea minunată din toţi aceşti ani şi sper să ne reîntâlnim cat de curand în noi proiecte interesante!”, a scris ieri Mariana Andone Rotaru pe pagina sa, postare care a fost preluată și pe pagina de Facebook a Muzeului.

„Contractul de management al doamnei Mariana Andone Rotaru a încetat unilateral, din cauza neîndeplinirii unor obligații contractuale. A fost numit un manager interimar, cu mandat de 120 de zile, în persoana domnului Andreica Gabriel Cornel, urmând a fi organizat un concurs pentru ocuparea postului de director al Muzeului de Istorie Turda”, au transmis reprezentanții administrației locale, fără a preciza ce ”obligații contractuale” au fost încălcate.

Mariana Andone Rotaru va rămâne angajat al Muzeului, în poziția de muzeograf.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: