m install
petlinii
nello construct

Un actor alergător la TURDA

floris

Pentru al 3-lea an consecutiv actorul Vali Popescu a alergat  pe 8 martie de ziua femeii. 

Traseul simbolic de la Teatrul Național Cluj a început la ora 9.30 și s-a finalizat, ca în fiecare an, în fața Teatrului Național Aureliu Manea Turda, unde a fost întâmpinat de colegi. Pe pietonala din fața teatrului, Vali Popescu a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor prezente la spectacolul de duminică dimineața.

În acest an, actorul alergător a doborât câteva recorduri personale: traseul de 30 de km a fost parcurs în 2 ore și 25 de minute cu o viteză de 4 min 50 sec per km aprox 12 km/h.

“Sunt fericit că pot face ceea ce imi place. Joc la Teatrul National din Turda și alerg în competiții regionale sau naționale cu numele Teatrului și al orașului Turda pe piept… e o mândrie pentru mine! Sper să fiu sănătos să pot face acest traseu simbolic în fiecare an, mai ales că de acum în viața mea sunt  două femei – soția și fetița ce a apărut pe lume la finalul anului 2019.” ne-a mărturisit Vali Popescu la finalul semi maratonului, după ce și-a tras sufletul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: