fbpx

Icon Scrie un comentariu

teatru baieti

În această dimineață trupa Teatrului Aureliu Manea a organizat o conferință de presă ocazie cu care s-a prezentat cea mai nouă producție, un spectacol ce va avea premiera joi, de la ora 19.

Este vorba despre "Băieți și Fete" în regia lui Ovidiu Caiță. Scenografia spectacolului este realizată de Eliza Labancz.

Distribuție: Alexandra Dușa, Raluca Eremei- Bîrza, Ingrid Neacșu, Anca Markos, Amalia Popa, Valentin Oncu, Miky Paicu, Vali Popescu, George Sfetcu, Ioan Alexandru Savu, Călin Mihail Roajdă, Alexandru Condurat

Ovidiu Caiță este unul dintre regizorii extrem de apreciați la nivel național, director artistic la Teatrul de Nord Satu Mare și profesor la Universitatea de Artă Târgu Mureș cu o bogată experiență regizorală.

Este un spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani, conține limbaj licențios.

Actorii care joacă în acest spectacol dedicat tinerei generații și nu numai, spun că este un spectacol adaptat timpurilor noastre, cu un limbaj utilizat frecvent de generațiile de acum. Un spectacol despre libertate, dar nu despre orice fel de libertate..„ de fapt nimeni nu e liber cu adevărat, nimeni cu face ce vrea, ne supunem unor reguli, unor norme ale societății, piesa are un mesaj foarte clar dincolo de aspectele comice….” transmit actorii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator