fbpx

Icon Scrie un comentariu

premiera baieti fete

Premiera spectacolului "Băieți și Fete" în regia lui Ovidiu Caiță are loc joi, 31 octombrie de la ora 19. Este un spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani, conține limbaj licențios.


Cei care nu au prins bilete la premieră, spectacolul se va rejuca SÂMBĂTĂ 02.11.2019 de la ORA 19.00!


Ovidiu Caiță este unul dintre regizorii extrem de apreciați la nivel național, director artistic la Teatrul de Nord Satu Mare și profesor la Universitatea de Artă Târgu Mureș cu o bogată experiență regizorală.


Scenografia spectacolului este realizată de Eliza Labancz.


Distribuție: Alexandra Dușa, Raluca Eremei- Bîrza, Ingrid Neacșu, Anca Markos, Amalia Popa, Valentin Oncu, Miky Paicu, Vali Popescu, George Sfetcu, Ioan Alexandru Savu, Călin Mihail Roajdă, Alexandru Condurat


„Dacă te-ai născut într-un cartier mărginaș dintr-un oraș sărac din Marea Britanie tot ce poți visa este să pleci de acolo. Daca ești băiat visul e să ajungi  fotbalist sau star rock. Dacă ești fată - te măriți. Totul e să scapi de rutină și de sărăcie. 


Un grup de fete și unul de băieți își petrec noaptea dinaintea căsătoriei prietenei/ prietenului lor într-un club dărăpănat dintr-un astfel de cartier. 


Acțiunea are loc în cele două toalete ale clubului, acolo unde Dave și Linda, cei care urmează să meargă a doua zi la biserică pentru a se căsători, au hotărât, fără să știe unul de altul, să-și celebreze ultima noapte de „libertate”. Dar tot aici se întoarce să concerteze Peter, cel care a reușit să evadeze din cartier  și a ajuns acum chitarist al unei formații rock din Londra. 


Doar că Peter e fostul iubit al Lindei...” este o parte din actiunea piesei regizată de Ovidiu Caiță

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator