fbpx

Icon Scrie un comentariu

expo moldova

După ce a expus proiectul său fotografic în diferite oraşe din Italia şi în Turda natală (cu prilejul Zilelor Municipiului Turda), tânărul artist fotograf turdean Sebastian Vasile Luca, proaspăt membru al Asociaţiei Artiştilor Plastici din judeţul Cluj, a dus expoziţia “Cursul vieţii” la Chişinău.

 

Sebastian Luca l-a avut ca invitat în expoziţia sa pe un alt artist plastic turdean membru al AAP Cluj, pictorul Cornel Vana, prezent în expoziţie cu 5 acuarele. Cred că pentru ambii artişti este prima expoziţie organizată la fraţii din Republica Moldova.

Expoziţia a avut loc la Biblioteca Centrală din Chişinău, curator fiind inimoasa directoare Lidia Kulikovski. Au prezentat lucrările de pe simeze artistul plastic Victor Cobzac, scriitorul şi pictorul Iulian Filip şi artistul plastic şi fotograful Iurie Răileanu.

Evenimentul s-a constituit o reuşită şi un bun prilej de schimb de experienţă între artiştii plastici de pe ambele laturi ale Prutului. Iubitorii de artă fotografică din Chişinău pot vizita expoziţia timp de o săptămână

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator