fbpx

Icon Scrie un comentariu

sebastian luca

A ajuns în celebrul Catalog de Artă Modernă Contemporană lansat la Milano, a câștigat cu unanimitate de voturi Marele Premiu la Concursul de artă Giovanarte 2018 la secțiunea fotografie din peste 40 de artiști, a promovat în lume, gratis, Salina Turda prin intermediul fotografiilor, operele sale realizate în interiorul Salinei Turda atrăgând atenția nu doar prin tehnica utilizată, ci și prin jocul de lumini si umbre care caracterizează fiecare fotografie publicată. 

Face senzație de mai multă vreme în Italia și italienii îl nominalizează să reprezinte Italia în mari festivaluri de fotografie, dar nu a expus încă niciodată la Turda.

Este vorba despre turdeanul Luca Sebastian Vasile și o parte din fotografiile sale le veți putea vedea (în sfârșit!!!) săptămâna viitoare la Zilele Municipiului Turda!

Vă invit pe toți iubitorii de artă și fotografie să ne bucurăm împreună la vernisajul expoziției CURSUL VIEȚII care va avea loc Sâmbătă, 17.08.2019 de la ora 16:00 în curtea interioară a Muzeului de Istorie Turda.

Intrarea este liberă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator