fbpx

Icon Scrie un comentariu

fitt conf

În această dimineață, directorul teatrului „Aureliu Manea”, Cătălin Grigoraș și primarul municipiului Turda, Cristian Matei,  au susținut o conferință de presă care a avut ca principal subiect, Festivalul Internațional de Teatru Turda (ediția a III-a).

 

„Festivalul din Turda a devenit cel mai important festival de teatru din județul Cluj. Avem peste 120 de evenimente în 15 locații, aproape 500 de artiști invitați. Vor fi spectacole atât indoor, cât și outdoor. Continuăm tradiția celorlalte ediții. Sper ca în câțiva ani să ne batem cu festivalul de la Sibiu.” a declarat managerul teatrului „Aureliu Manea”, Cătălin Grigoraș.

„Am găsit formula pentru ca a această instituție să se transforme în bine, un lucru apreciat de toți turdenii. Încerc și eu să urmăresc, în special, promo-ul pe care îl facem pe site-ul primăriei sau pe facebook și tot mai multe persoane răspund pozitiv. Eu sunt foarte încântat că se organizează foarte multe turnee în țară și teatrul redevine ce a fost.”, a declarat Cristian Matei, primarul municipiului Turda.

Tema aleasă pentru ediția din 2019 este „freedom of choice” (libertatea de a alege). „Libertatea de a alege este o temă generoasă care dă posibilitatea atât artiștilor cât și spectatorilor să descopere și să se descopere. Pe scenă este permis orice! Hai la teatru, hai la festival și ai să înțelegi ce înseamnă libertatea de a fi, libertatea de a te exprima, libertatea de a exista, libertatea de a crea!” – Cătălin Grigoraș, manager Teatrul „Aureliu Manea”

Festivalul Internațional de Teatru Turda va debuta mâine și va dura până pe 7 iulie.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete de la teatru, www.teatrulaureliumanea.ro și tomtix.ro

Programul festivalului îl găsiți aici: https://bit.ly/2JgjzB0

Întreaga conferință de presă o puteți urmări mai jos:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator