fbpx

Icon Scrie un comentariu

simfonia iubirii

Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în parteneriat cu Young Famous Orchestra vă invită joi, 23 mai, de la ora 19:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, pentru a asista la evenimentul „Simfonia iubirii” – o îmbinare a muzicii simfonice cu workshopuri de dezvoltare personală.

 

Într-o lume în care viața e trăită într-un ritm alert și digitalizat, este important să ne analizăm emoțiile și să înțelegem mecanismele care le pun în funcțiune. Prin intermediul muzicii simfonice, cetățenii Municipiului Câmpia Turzii primesc provocarea de a porni într-o călătorie emoționantă și de a explora o multitudine de emoții preponderent pozitive, sănătoase. Trăirile vor fi ancorate în realitatea fiecăruia prin exemple cotidiene de către psihologul Daniel David - pentru că înțelegerea cognițiilor duce la acceptarea emoțiilor și iubirea a ceea ce trăim în prezent. 

Psihologul Daniel David, considerat unul dintre cei mai influenţi psihologi români, este profesor de Ştiinţe cognitive clinice la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, director fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie de la UBB, profesor universitar adjunct la Mount Sinai School of Medicine, New-York, SUA, şi director pentru cercetare al prestigiosului institut Albert Ellis Institute, New York, SUA. 

În cei 3 ani de la înființare, orchestra Young Famous a concertat alături de pianistul Casei Regale, Dan Grigore, de cel mai bun violonist al Republicii Moldova, Ilian Gârneț, unul dintre cei mai vizibili psihologi români, Daniel David și alți artiști consacrați (violonistul Sabin Penea, solista Analia Selis, compozitorul argentinian Mariano Castro, bandoneonistul Omar Massa, celebra voce Irina Margareta Nistor, pianista Sînziana Mircea, Cătălina Roibu, David Todoran și Adela Todoran – soliștii David & The Six Martini, Ruslan Bârlea și școala de muzică The Beat). 

Orchestra va fi dirijată de bagheta clujeanului Vladimir Agachi, unul dintre cei mai tineri și activi dirijori români. Apariţiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal şi preponderent sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de interacțiune autentică, de un dialog concret și dinamic cu spectatorii şi de o interpretare „hazlie” a partiturilor pe care le dirijează. Formarea sa muzicală este marcată de perfecționarea la Staatsoper Berlin sub îndrumarea unuia dintre marii dirjori ai lumii: Daniel Barenboim.

În anul 2015, Vladimir Agachi fondează asociaţia Young Famous. Palmaresul său artistic este conturat de concerte alături de filarmonicile din România şi cele internaţionale (Porto, Wrocław, Boston, Haifa, Arkhangelsk, Piura), precum și de obţinerea unor burse internaţionale, printre care participarea la prestigiosul festival de la Tanglewood (SUA). A dirijat Orquestra Nacional do Porto,
Filarmonica Națională Serghei Lunchevici (Chișinău, R. Moldova) și Orchestra Națională de Cameră din Arkhangelsk (Federația Rusă). Orchestra este extrem de activă pe scena socială clujeană - în al treilea an de parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, începând cu Zilele Clujului și terminând cu concerte inedite în tramvai, în centre comerciale, cu orchestre de închiriat, scopul principal al orchestrei este creșterea nivelului de conștientizare a muzicii clasice și oferirea unui suport pentru educarea civică și dezvoltarea personală prin muzică a clujenilor. Concertele orchestrei au adus în sală aproximativ 13 000 de persoane.

Prin urmare, vă invităm să intrați într-o lume aparte, a muzicii și a terapiilor psihologice, joi, 23 mai, orele 19:00 la Palatul Cultural „Ionel Floașiu”!

PREȚ BILET: 10 LEI

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator