fbpx

Icon Scrie un comentariu

festival coral ct

La finele acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 11 mai 2019, de la ora 17:00, Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii va găzdui cea de-a 28-a ediție a Festivalului Coral de Primăvară.

 

În mod tradițional, rolul acestui concert este acela de a prezenta publicului o demonstrație de opere muzicale culte, oferindu-i o alternativă la muzica de tip comercial-pop.

Pe scena Palatului Cultural vor evolua o serie de ansambluri corale printre care Astra Câmpia Turzii, Corul Armonia Turda, Corul Doruleț din Ocna Mureș, Voci Transilvane din Cluj Napoca, Grupul Local Melody, Grupul Vocal al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”.

Evenimentul va conține și un recital pus în scenă de soliștii: Ioana Dan și Aurel Macovei, care vor fi acompaniați la pian de Lucian Dușa.

Vă invităm, așadar, sâmbătă, 11 mai, de la ora 17:00, pentru a vă bucura de câteva zeci de minute de muzică de calitate, în interpretarea coralelor și ansamblurilor prezente la eveniment și nu uitați că „muzica este acel sunet care gâdilă urechea într-un mod plăcut”.

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator