fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

6 Comentarii

vernisaj marturii

Seara trecută Galeria de Artă „Valer Suciu” din Turda a găzduit vernisajul artiștilor plastici din Câmpulung Muscel.

Expoziția intitulată sugestiv „Mărturii Itinerante” va fi deschisă publicului până în data de 16 Mai.

Artiștii expozanți sunt: Nelu Constantin, George Păulian, Alexandru Marinescu, Nicolae Mihăilă, Carmen Koszoruș, Ionel Dâmboianu, Mariana Filipescu, Nety Cocoș, Gabriela Ghinea, Rodica Neleț, Livia Oprescu, Maria Răduț, Mihai Șerbănescu, Maria Coman, Grigore Stan, Ioana Mihăescu, Gheorghe Zamfir, Gheorghe Olteanu, Radu Ștefan, Cristina Oprea și Florian Liviu Cioacă.

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură Turda, Casa de Cultură ,,Tudor Mușatescu" din Câmpulung Muscel, împreună cu artiști plastici, membrii ai Cenaclului de Arte ,,I. D. Negulici".

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  liana · 07:32 09.05.2019
  Interesant cum blonda Cristina in loc sa promoveze artistii turdeni care nu au unde expune, promoveaza pe altii din alte parti. Intreb pentru un prieten: nu-i asa ca artistii plastici die la Cenaclul de Arte ,,I. D. Negulici" au fost invitati la Turda doar pentru ca blonda sudista stabilita de curand la Turda face si ea parte din acest cenaclu din Campulung Muscel? E frumos sa iti rezolvi problemele astfel, nu? O fi datoare cu bani si pe la fostii colegi din Campulung si incearca sa ii linisteasca oferindu-le cadou galeria turdeana sau are alte interese?
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ani · 21:34 11.05.2019
   Cred ca intrebrarile d-voastra sunt retorice, nu? Doamna despre care vorbiti, clar ca este cel putin verisoara domnului Ursuleanu!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Corneliu · 06:17 11.05.2019
  Doamna blonda facea parte din clubul lions Craiova )cautati pe internet asta)....Apoi a aparut in Turda si de atunci face ordine intre artisti! Nimeni nu stie pe cine are in spate si are mana libera in Primaria Turda si in tot orasul! Interesant este faptul ca artistii turdeni tac si o accepta pe doamna blonda ca fiind liderulor lor (spiritual) artistic! Si totusi de ce doamna blonda nu a ramas in Craiova si a venit brusc in Turda ca sef peste artisti?!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mirela · 06:36 11.05.2019
  Domnul Picovici de ce tace? Era o vreme cand era tare si mare! Acum nu mai exista! Sau doamna Cristina i-a soptit ceva la ureche....daca nu ma lasi in pace iti pierzi postul ! Doamna Cristina este mason si e ajutata de masonii din Turda, respectiv are un rol acum , sa sprijine toti artistii masoni din zona !!!! Stiu ca o sa se stearga comentariul daca cineva vorbeste de masoneria din Turda! Dar toata lumea stie ca Primaria Turda e plina de masoni....
 • Acest comentariu este nepublicat.
  carmen · 05:33 17.05.2019
  E adevarat ca Oprea Cristina e mason? Si ce cauta in orasul Turda printre artisti?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  marieta · 06:29 23.07.2019
  Cine o tine in orasul Turda pe cristina oprea mason din clubul lyon Craiova?
  Ce rol masonic are cristina oprea aici in Turda si de ce a plecat din Craiova?E adevarat ca trage tepe cand ia bani imprumut si nui mai da inapoi?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate