fbpx
Scrie un comentariu

ateliere creative ct

Marţi, 23 Aprilie a.c., de la ora 18 are loc al treilea ateier creativ pentru adulţi din cadrul proiectului FERESTRE ŞI OGLINZI organizat de Clubul Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii.

 

Proiectul va fi derulat pe întreg anul şi se adresează întregii comunităţi din municipiul Câmpia Turzii. Organizate de 2 ori pe lună, atelierele creative pentru întreaga comunitate, un proiect unic în România, au debutat în ediţia a doua, Marţi, 12 februarie 2019, la fel ca în anul trecut, tot la Restaurantul Gossner.

Clubul Rotary Câmpia Turzii pune din nou la dispoziţia participanţilor materialele necesare şi împreună cu artiştii plastici din cadrul AAP Câmpia Turzii vă îmbie la un mod de relaxare prin intermediul artei. Atelierele vor avea loc bilunar, la date care vor fi anunţate anterior, la Restaurantul Gossner Câmpia Turzii, Strada Gării nr. 5 şi intrarea va fi liberă. În luna decembrie se va organiza o expoziţie cu lucrările realizate.

Dacă doriţi să faceţi primii paşi în artele plastice sau să le aprofundaţi, veniţi Marţi la ateliere! Nu trebuie să aduceţi decât buna dispoziţie şi zâmbete, materialele le punem noi la dispoziţie în mod gratuit. Vă aşteptăm cu drag!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator