fbpx

3 Comentarii

expo arta

Galeria de Artă din Turda găzduiește până în 22 aprilie expoziția de metaloplastie a artistului sătmărean Ioan Cătălin Sălăjan.

 

Ioan Cătălin Sălăjan este membru al AAP Satu Mare din 2011. Metalul său preferat este aluminiul, iar temele sale reprezintă portrete, compoziţii, nuduri.

Pasiunea pentru artă s-a făcut vădită în liceu, când şi-a descoperit un mare prieten şi maestru în persoana pictorului şi profesorului sătmărean Andrei Szanto, care activează la Baia Mare, purtând stindardul celebrei şcoli de pictură maramureşene. Sub îndrumarea lui Szanto tânărul Sălăjan a deprins tainele desenului, iar de la maestrul Bogosi a învăţat lucrul cu ceramica. A avut o revelaţie la 14 ani, când a vizionat, tot în Baia Mare, expoziţia artistului metaloplastician Ştefan Kosma şi a descoperit farmecul modelării metalului.

expo2

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Artist · 06:04 16.04.2019
  Oare este adevarata ca duduia blonda din imagine promveaza doar membrii roatarieni sau din clubul lions? Ce nu inteleg eu este faptul ca a trebuit sa vina dansa din Craiova sa vorbeasca de artistii din Turda? Chiar nu era nici o persoana potrivita din orasul Turda sa prezinte aceste evenimente culturale? Nu e ciudat?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Hans · 13:27 16.04.2019
  Toti artistii din Turda stiu cine este doamna din fotografie! O oportunista, obraznica si cu mult tupeu! Din pacate cineva din primarie o sprijina asa ca isi face de cap....Pacat!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ana.s. · 11:12 17.04.2019
  Cand aveti ocazia sai vedeti lucrarile la doamna blonda din foto sa observati va rog celebrele patrate alb si negru ca la tabla de sah cei apar aproape in toate picturile! Cine stie cunoaste...ce reprezinta micile detalii...
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator