fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

tamt labucuresti

Și în această lună Teatrul Aureliu Manea  a ridicat ștacheta, organizând de această dată un turneu de promovare cu producțiile proprii la București, în unele dintre cele mai importante teatre din țară. Prin acest demers, TAMT a demonstrat nu doar calitatea artistică a spectacolelor produse la Turda ci și faptul, că și aici, în provincie există actori foarte buni și că se pot realiza spectacole excepționale care pot concura cu orice altă producție a teatrelor mari și importante din capitală.

 

”Publicul bucureștean a trăit aceleași sentimente și emoții de bucurie precum publicul din Turda ceea ce ne-a îndreptățit să credem că munca noastră a fost gustată și apreciată așa cum ne-am dorit”  a declarat Sorin Sălcudean, impresar TAMT.

Așadar, în perioada 1-4 aprilie Teatrul Aureliu Manea a colindat teatrele bucureștene cu trei spectacole  importante, TRIX SHOW, regia Mihai Gruia Sandu, ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS de Valentin Nicolau, regia Andrei Mihalache, VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ de William Shakespeare, regia Muriel Manea. 

”TRIX SHOW, s-a jucat la Teatrul Mic – Sala Studio și respectiv sala Dalles din cadrul Universității Populare Ioan I. Dalles, unde am avut parte de o primire agreabilă din partea publicului prezent care și-a manifestat bucuria prin ropote de aplauze și încântare.

Spectacolul ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS s-a jucat la Teatrul Dramaturgilor Români, un loc în care teatrul turdean s-a remarcat prin dăruire artistică și profesionalism iar VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ s-a jucat la Teatrul de Comedie, unde echipa teatrului nostru a obținut un succes răsunător” a declarat Cătălin Grigoraș, manager TAMT.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate