fbpx

Scrie un comentariu

valipopescu maraton

Actorul teatrului „Aureliu Manea”, Valentin Popescu, a alergat astăzi pe distanța Cluj Napoca – Turda, într-un „maraton” dedicat femeii. Este pentru al doilea an consecutiv în care actorul aleargă pe această distanță, în data de 8 martie.

 

La finalul acțiunii, actorul teatrului „Aureliu Manea”, a declarat: „La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor din partea mea, din partea artiștilor, din partea teatrului ¬Aureliu Manea¬, vă mulțumim că existați. Mă bucur foarte mult că am reușit să fac pentru al doilea an consecutiv acest lucru. Am făcut cu 10 minute mai mult decât mi-am propus, dar cu 20 de minute mai puțin decât anul trecut, am alergat mult mai repede spre voi. Aș vrea să dedic acest maraton, în primul rând soției mele, vreau să le mulțumesc colegilor care au venit și m-au întâmpinat la intrare în Turda. Sper să veniți la teatru, să vă bucurați de artă în toate formele ei.” a declarat la sosirea în fața teatrului „Aureliu Manea” actorul Valentin Popescu.

Prin această acțiune, Valentin Popescu vrea să își manifeste „respectul, admirația și recunoștința pentru femeie văzută atât ca mamă, un simbol al căminului conjugal și al protecției familiei dar și ca spirit luptător în procesul de emancipare a femeii pentru obținerea drepturilor și libertăților și pentru eliminarea discriminării şi asigurarea condițiilor depline de egalitate în viaţa socială.”, conform reprezentanților teatrului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator