fbpx

2 Comentarii

preselectie ansamblu

Sâmbătă sala de spectacole a Teatrului Aureliu Manea s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru zecile de participanți veniți să-și etaleze talentul la preselecția pentru ansamblul folcloric al orașului.

Ansamblul Folcloric Cununa Turdeană va reuni tineri talentați cu experiență în domeniu și nu numai, din Turda și împrejurimi – dansatori populari, interpreți vocali, soliști instrumentiști.

„Am avut marea bucurie de a participa alături de un public numeros, iubitori ai folclorului și ai muzicii populare, la preselecția-spectacol în vederea constituirii ansamblului folcloric ,,Cununa Turdeană”, un proiect inedit prin intermediul căruia ne propunem să promovăm zestrea plaiurilor noastre, comori de suflet românesc!

Felicit din toată inima toți participanții, instrumentiști turdeni care doresc să facă parte din orchestra ansamblului, interpreți vocali, dansatori de joc popular, artiști de toate vârstele, toți extraordinar de frumoși și talentați!” declară primarul Matei Cristian, prezent la eveniment.

 FOTO/ MediaCom.ro

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ace Ventura · 20:05 19.02.2019
    Cununa Turdeana, mai bine: Tichia Turdeana! Vorba ceea : ce-i lipsește chelului...
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Un cetatean · 19:29 17.02.2019
    Domnule Matei Cristian​​! Cum puteti spune ca ati avut placerea sa fiti alaturi de acei oameni cand defapt nu ati fost acolo. Si la inceputul spectacolului chiar s-a anuntat lipsa dumneavoastra de la eveniment! Preselectii pt un ansamblu nou? Pt ce? Ca sunt deja active ansambluri foarte bune sub tutela Casei de Cultura care au reprezentat Turda cu foarte mare mandrie? Dezinformati total locuitorii pe care ii conduceti. V-am respectat munca si am vazut schimbari de cand ocupati pozitia de Primar! E pacat sa va injositi pt proiectele altora! Ar fi mai bine sa dati mai mare atentie formatiilor deja existente!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator