fbpx

Scrie un comentariu

ana sevan

Galeria de Artă a găzduit marți atelierele de lectură cu titlul ”Eminescu al meu”, coordonate de directoarea Casei de Cultură, Ana Sevan, în cadrul cărora s-a discutat despre importanța operei eminesciene și aportul marelui poet la dezvoltarea și unitatea culturii universale.

 

Manifestările dedicate Poetului Național nu s-au oprit aici.

Sala mare a Primăriei Turda a fost scena unui spectacol poetic-muzical-coregrafic ,,Mihai Eminescu”, un spectacol plin de emoție, având ca interpreți elevi ai Colegiului Național ,,Mihai Viteazu,, Turda, scenariu și concept- profesor Cristina Moldovan, regia și coregrafia - profesor Cristina Moldovan și profesor Gabriela Iosof.

Felicitări profesorilor îndrumători pentru realizarea acestui minunat proiect artistic, felicitări tineri frumoși și talentați!” transmite primarul Matei Cristian.

In seria manifestărilor dedicate Zilei Culturii Naționale și celebrării poetului Mihai Eminescu se înscrie și concertul coral pe versuri eminesciene „Lacul codrilor albastru” susținut de corul „Armonia” al Casei de Cultură Turda. Evenimentul va avea loc în data de 17 ianuarie, ora 18,00 în Sala Mare a Primăriei Turda.

spectacol eminescu

Foto/Marius Romilă

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator