fbpx

Icon Scrie un comentariu

tamt

Ca în fiecare an, campania “Și tu poți fi Moș Crăciun” organizată de Organizația Studenților Farmaciști Cluj –Napoca (OSF) a trecut prin municipiul Turda. Teatrul Aureliu Manea se află deja în al doilean an, de când s-a alăturat campaniei,  oferind publicului turdean un prilej de a se implica activ în probemele comunității. În acest scop, în data de 13 decembrie a.c., ora 19:00, la sediul instituției a avut loc spectacolul  caritabil, TRAGEDIAN LA JUBILEU de A.P. Cehov, regia Muriel Manea .

 

 Încasările obținute din vânzarea biletelor, vor fi donate către două familii defavorizate din Turda, conform OSF. Pe lângă aceste donații, ajutorul vine si din partea anumitor firme din Cluj, care îi ajută cu sponsorizări pentru această campanie ( Ducfarm, Victor Cafe). În acest an campania s-a desfășurat în perioada 3-16 decembrie și au fost organizate mai multe activități de strângere de fonduri și haine sau jucării, pe bază de donație (Târg de Crăciun, Concert de colinde, Spectacolul de teatru).

 OSF organizează anual peste 20 de campanii de sănătate, evenimente de socializare pentru studenți, schimburi studențești la nivel național și internațional și campanii de informare pentru publicul clujean.

 Anul acesta, TAMT  își va încheia activitatea în data de 19 decembrie, cu spectacolul DESCHIDE UȘA CREȘTINE !, o producție a Casei de Cultură a Municipiului Turda.

Vă așteptăm anul viitor din ianuarie, cu noi suprize și spectacole! Pentru orice informații legate de program sau noutăți,  urmăriți-ne pe pagina noastră de Facebook  sau pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro  

TAMT vă urează  sărbători frumoase și un an nou plin de împliniri…iar pentru drame, tragedii sau alte comedii, vă invităm la teatru !

           

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator