Scrie un comentariu

ultima halta

Teatrul Aureliu Manea Turda a organizat în luna octombrie un turneu de promovare național în care au fost inclusele orașele Lugoj, Făgăraș, Brașov și Bârlad.  ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS, regia Andrei Mihalache, a obținut un succes răsunător.

 

Vă prezentăm mai jos câteva opinii ale spectatorilor care au fost să vadă spectacolul în orașele menționate:

 Daniela Samoila din Râsnov, Brașov - A fost magnific ! Mulțumim Catalin că ați ales Brașovul ca scenă a unui spectacol extraordinar ! Va așteptăm și la Rîșnov pe viitor! Mult succes la aniversarea teatrului săptămâna viitoare!

Mariana Sava din Bârlad, Vaslui - Aţi fost minunaţi! O trupă închegată, cu chef de joc, serios joc! Piesa, la fel de bună, sub aparenţa unui subiect uşor ascunzându-se drame! Publicul a reacţionat pe măsura a ceea ce aţi transmis: aplauzele şi, culmea, nu-mi venea a crede, urale, au arătat aprecierea. În general, suntem parcimonioşi cu aplauzele, după momentul celor de complezenţă, ceea ce nu a fost cazul în seara asta! Felicitări!

Timona Daniela Timona din Bârlad, Vaslui - Felicitari si mii de aplauze! Ne-ati oferit un adevarat regal artistic....va mai asteptam la Barlad!

Vă invităm la o porție de râs  alături de Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Maria Salcă, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza, sâmbătă  17 noiembrie, ora 19:00.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator